lördag 5 september 2009

Kommunikation svårare än man tror

Någonstans i bibeln står det att någon gång före domedagen som kommer farbror gud och hämtar alla rättrogna kristna (eller om det bara är judar eller bara baptister, jag vet inte).

Men om man tror på det här så kommer det ställa till en del praktiska problem, som vissa entreprenörer tagit ad notam.youhavebeenleftbehind.com kan man mot en mindre årlig avgift försäkra sig om att man även efter att man lämnat detta jordeliv kan meddela sig med oss övriga syndare som blir kvar. (Vi övriga blir tydligen kvar i sju år under vilken tid vi då skall leva med antrikrist). Man får således möjligheten att skicka email och dokument till upp till 63 emailadresser. Man kan dessutom få dessa krypterade om man t.ex. behöver skicka information om bankfack eller annat viktigt. Han som driver siten jobbar annars på ett varuhus med att packa upp varor.

Ett annat problem är vad alla dessa rättrogna ska göra med sina husdjur. Nu har man kommit på i USA att man kan ta hjälp av alla ateister. På siten eternal earth-bound pets kan man boka in sin alldeles egen ateist som kan ta hand om ditt husdjur när du ska upp till himlen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Finns inget som inte finns på internet.. och amerikanarna är som de är.. ja, jisses.. vad säger man..

Kram Pys