fredag 7 augusti 2009

Julklappar

Mr. December

Ja, då är väl semestern över för de flesta. Då är det väl dags att börja tänka på julklappar. Man kan ju inte vara ute nog så tidigt. Helt plötsligt så hänger de där, julkramset och granruskorna. Nu är det kräftorna som gäller, sedan Halloween och sen är det jul.

Här är några julklappstips för att minska på ångesten. Till frugan gäller förstås Arvidsträskets kalender, med kalenderpojkar som får frugan att inse att gräset inte är grönare på andra sidan.

Det är klart ungarna ska ha hemlagad mat även när farsan ansvarar för maten. Här är en pannkaksmaskin för 3.500 US dollar.

Och till ungen är det självklart att han ska ha en Armaninapp. Hur ska han annars kunna gå till dagis med huvudet buret högt. Och inte vill ni väl att ert barn ska bli mobbat. Till brorsan: en hundkorg i form av en foppatoffel är som gjord för brorsan och hans Wilde.
För egen del funderar jag på den här hookeyfrillaperuken. Det om mina dreadlooks inte skulle fungera.
Apropå andra trivialiteter och meningslös sysselsättning Hur kommer man på idén att göra en hel website om:

Men det är kanske samma människor som har tid och ork att klippa ihop en film med jamande katter och förse dem med textremsor med bebisspråk. Fast det är kanske samma sorts människor som sitter en fredagkväll och bloggar om trivialiteter.

1 kommentar:

Mia sa...

Tack för toppenfina julklappstips! ÅterkoUtan tvekan blir det återbesök hos dig!