söndag 10 maj 2009

En annan Tim

Foto: Pernilla Wahlman

I torsdags kväll gick Tim 12 bort efter 4½ års kamp mot en hjärntumör. Så länge tragedier som denna kan hända så behövs ditt bidrag till Barncancerfonden.

Många har givit och för det är jag mycket tacksam, men ännu fler har ännu inte givit något. Passa på att ge ditt bidrag till Barncancerfonden.

Ge du också, så vi i framtiden kan slippa se så unga dö i cancersjukdomar.

Här är bloggen om hans kamp http://timpa.blogg.se/ . Den är förstås jobbig att läsa, men den ger en liten inblick i varför det är så viktigt att vi försöker bekämpa barncancer.
1, 2, 3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar inte att någon får cancer.. varken barn eller vuxna.. för på något vis är det ofta barnen som blir drabbade.. får de inte cancer själv.. så får mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, morfar eller någon kusin eller annan släkting..

Ett syskon kanske...

En värld utan cancer.. vad skönt det hade varit... eller i alla fall att all cancer skulle vara behandlingsbar....

Kram Pys

David sa...

Håller med. Men när barn får cancer så går det ändå inte att förstå. Vi vuxna har åtminstone fått leva ett liv om än inte så långt. Och ibland har vi också med dåligt leverne hjälpt till att få cancern. Men inte ett barn. Och när ett barn får cancer så är det så grymt mot föräldrarna. Jag vågar inte ens tänka tanken att min son skulle få cancer.
Nej, cancer är fördjävla grymt.