måndag 22 juni 2009

Nya medicinen

Det värsta med den nya medicinen är nog att man hela tiden går och känner efter. Jag har neuropati i händer och fötter (dvs stickningar och domningar), svullna ben, ledvärk/värk lite överallt, är emellanåt lite trött, har ett svag tryck över bröstet när jag böjer mig ner och ev. pektier på smalbenen.

Men å andra sidan så har jag inte ont på de ställen där jag brukar ha växande lymfkörtlar, utom i nacken. Jag har inga nattsvettningar, jag har gått upp en massa i vikt, jag orkar mycket mera. Blodvärdena ser bättre och bättre ut även om de inte är bra ännu.

Så egentligen borde det väl vara positivt. Jag har i alla fall bokat hotell i Skövde och tågbiljett för fotbollsturneringen i Augusti. Och jag planerar även att se SM slutspel och distriktslagsturneringen i September. Så undermedvetet så är jag nog rätt optimistisk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså.. Du ska hit.. så trevligt.. vart ska du bo när du gör Skövde osäkert då??

Det där med nerverna har jag också.. och så har jag dessutom extra ont i stortån och så i långfingret på vänster hand.. fick jag idag ju.. förstår inte varför de ska sticka i just långfingret.. och ont hade jag innan.. och det blir inte bättre för att de sticker och tar prov...

Kram Pys

David sa...

Scandic Billingen
Kram
D

Ann-Kristin sa...

Känner igen mig David...Ont än här o än där. Trött. Grinig emellanåt. Jag har säkerligen drabbats av första stadiet hypokondri.
Kram
anki

David sa...

Anki,
hellre hypkondrisk än sjuk. Men visst är det jobbigt när man "väntar" på att man ska bli sjuk.
Min doktor hittade inget som tydde på återfall, så håller tummar och tår och kanske får man en hyfsad sommar i år.
kram
D