söndag 28 juni 2009

Förlust med 41-0

Foto: SAFF media

Gårdagens fotbollsmatch gick inte riktigt Sveriges väg. Även om de kämpade bra och är goda ambassadörer för Sverige, kunde Mexikanerna slå oss med 41-0. Och det var väl likadant för alla Européerna, att den amerikanska kontinenten är i en annan division står rätt klart (Kanada – Nya Zeeland 55-0, USA-Frankrike 78-0).

En fullständig matchrapport kan ni läsa på SAFF Media Blogg.

JVM-Blogg

Svensk medias rapportering: Aftonbladet.

Expressen däremot rapporterar om "ordkrig" bland damcyklister, Om att Ebba Jungmark vill bli bäst i världen (förvånad?), och att "IFK rasande efter korsbandsskada i landslaget" (fjollboll då alltså), samt om det hyperaktuella NHL. Men skärpning Expressen.

Matcherna kan ses på:

Mexiko-Sverige

Kanada-Nya Zeeland

Japan-Tyskland

USA-Frankrike

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEj jag skulle bara vilja säga att saff borde ta tag i att hitta lite nya coacher som inte favoriserar spelare från sitt eget klubblag. Hur fan kan man låta spelare som fumblar bollen och kastar interceptions vart och vart annat spel och inte ger de andra spelare en chans att visa upp sig för de college scouter som tittar på matcherna. Tycker det är en skandal att Jan Jemnert fortfarande är Head Coach när de bästa spelarna inte startas eller får chansen att spela bara för att de inte spelar i ``rätt´´ klubb Lag. Och att han fortsäter låta sin son spela trots att han spelar som skit är också en skandal.

David sa...

Hej!
Och tack för din kommentar. Jag kan hålla med om att det inte var någon höjdarmatch. I övrigt vill jag nog inte gå in på detaljerna i dina kommentarer. Framförallt för att jag inte känner till något om detta.
/David