tisdag 16 juni 2009

Di små tingen


En mellandag, när inget särskilt händer, men där de små sakerna gör dagen till något extra. Vackert väder (tänkte ta en kvällspromenad som jag inte gjort på ett år. Dagens outfit: Piké från Dressman (tidigt 2000-tal), blåjeans-omärkta, tubsocker-troligen en gång vita. Skor av något slag, kanske en tunn jacka. Det mesta eller liknande kan säkert köpas på myrorna eller läkarmissionen).
Idag tog jag ett bad i badkaret. Det har jag heller inte gjort på ett år. Jo, jag har duschat istället. Men eftersom jag haft katetrar, slangar och grejer hängande från ljumsken så har jag inte kunnat bada. Men nu är de borta och ärren läkta, så det var fantastiskt att kunna sänka ner sig i vattnet (dock inte för långt eftersom jag numera har en katet på bröstet istället).
Min hypokondriska värk är nog någon sorts ledvärk. Den ploppar upp lite här och där. I händer, nacke, rygg, men inte på de ställen där jag haft växande lymfkörtlar. Så kanske, kanske kan man börja våga hoppas på att medicinen kanske fungerar litegrann åtminstone. Jag verkar tåla den dock, eftersom min trombocyter igår hade stigit till 41 (från 25. Normalvärdet är 145-348), så jag har kunnat öka dosen på medicinen. Vi får hoppas att de har fortsatt stiga. Jag ska in till KS imorgon igen för nya blodprover (och på midsommarafton, man borde få OB-tillägg även på sjukpenningen).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Midsommar är dessutom storhelg.. så det är alltså OB*2..
Så får du 35 kronor i OB så får du alltså 70 kronor på storhelgen.. inte helt fel.. tycker att de ska införa detta.. i alla fall på midsommar afton..

Hejar på dina trobocyter.. att de ska öka ännu mer...

Kram Pysis

David sa...

Tack Pysan
Kram
D

helena sa...

Skönt att höra att medicinen verkar funka!!! Bada på, bara!

Anonym sa...

Skönt att du e bättre! Trevlig midsommar. Kram Alexandra

David sa...

Ha en trevlig midsommar Alexandra.
Kram
David