söndag 14 juni 2009

Google translate - Comhem

Jag fick ett email från "Comhem SERVICE Help Desk"

"Bäste Comhem Webmail Användare,

Den Webmail Program som regelbundet kontrollerar storleken på din e-post utrymme att skicka dig denna information. Programmet går varje vecka till se till din inkorg inte växa alltför stora, vilket hindrar dig från att ta emot eller skicka e-post. Eftersom detta meddelande skickas, du har 18 megabyte (MB) eller mer som lagras i din inkorg. För att hjälpa oss att återställa din plats i vår databas, ange din aktuella användaren namn (_________________) lösenord (_______________)

Du kommer att få en återkommande larm om din inkorg storlek är mellan 18 och 20 MB. Om din inkorg storlek är 20 MB, ett program på din Webmail kommer att flytta dina äldsta e-postmeddelanden till en mapp i din hemkatalog till se till att du kan fortsätta ta emot inkommande e-post. Du kommer att anmält detta har ägt rum. Om din inkorg växer till 25 MB, kommer du att att kunna ta emot nya e-post och det kommer att skickas tillbaka till avsändaren.
Allt detta är programmerad för att se din e-post fortsätter att fungera brunn. Tack för ditt samarbete och förståelse.

Information Technology Services Apologizes för eventuella besvär som orsakats av detta krävs arbete.

Comhem IT Service Desk.
"

Detta är humor. Man får väl tacka Google translate för att de är så usla på att översätta. Det finns väl knappast någon litterat svensktalande som blir lurad av detta.

2 kommentarer:

helena sa...

hahahahahaha!

David sa...

Ju fler gånger jag läser den desto mer hittar man.

T.ex. att min webmail "ska fungera brunn". (work well)

/David