lördag 6 juni 2009

Berlusconi i kejsarens nya kläder

2009 i Europa finns ett statsöverhuvud som är demokratiskt vald, detta trots att han utnyttjat sin makt för att ändra lagstiftningen till sin egen fördel, att han utnyttjar media (som han till stor del själv äger) till sin egen fördel.

Nu har en fotograf lyckats fotografera honom i sin lyxvilla på Sardinien tillsammans med "dussintals flickor" (som man får anta är prostituerade). På festen som var för en delegation från Tjeckien, fanns även den tidigare tjeckiske premiärministern med.

Bilderna visas i El Pais (Här). Tydligen ingår 300 bilder i samlingen som Berlusconi med advokater, lyckades stoppa från publicering (i Italien). På bilderna sägs även den 18-åriga fröken Letizia förekomma. Dvs hon som lyckades krossa Berlusconis 30-åriga äktenskap sedan han uppvaktat henne med ett 70 000 kronors-halsband.

Saftigare än så här blir väl inte politik när den är som snaskigast. Trots att det är ett övergrepp på hans privatliv, som all Paparazzi-fotografering, så har jag mycket, mycket svårt att känna något som helst medlidande för herr Berlusconi. Frågan är väl bara hur Berlusconi lyckas ta sig ur den här knipan den här gången.

Artiklar: SvD, El Pais,
Bloggar: 1,

2 kommentarer:

Draculla sa...

Ser lika viril ut som svenske kockens näsa tycker jag... kan väl bara vara positivt för en italienare???

Anonym sa...

Män med maken i hand..

Blir näsan arg.. men jag lägger min energi på att cykla..

Kram Pys