torsdag 12 november 2009

Davids önskan var att bloggen skulle få ligga kvar tills vidare efter hans bortgång.
Det ger er alla en chans att läsa den för kanske första gången eller om du som trogen läsare vill läsa om något speciellt stycke.

Begravningsceremonin kommer att äga rum den 20 November.
Glöm ej barncancerfonden "Gottliebs insamlingen"
Jag kommer fortsätta kämpa för att få in pengar till minnet av David och för att
inget barn ska behöva gå igenom en sådan kamp.

MVH Carina

5 kommentarer:

Emmsk sa...

Tack! Jag tror att den kan vara till hjälp för många som söker både information och Spirit!!

Liba sa...

Med sorg i mitt hjärta och tacksamhet för att jag fick läsa och haft kontakt med David tänker jag idag på honom och er, hans anhöriga.
Att få läsa hans positiv inställning till allt, trots sin svåra situation, ger styrka även mig. Minne av honom kommer jag bära resten av livet.
Jag önskar er alla allt väl.
Kram från Liba

Borgbyläger2009 sa...

Tack för att ni meddelat sorgebudskapet. Vi är många härute som följt med och nog anat det värsta sen hans sista blogginlägg.
Det här en blogg som är värd att finnas kvar länge! Som ett manifest över humor och ork även när det inte är så ljust och uppåt, som en minnesten över David, över hans humor och kunskap.
Bloggen är makabert uppfriskande och rolig, tankeväckande och allvarlig, och väldigt nyttig för många, men speciellt för oss som drabbats av diffusa storcelliga galna lymfomceller. Jag kände inte David alls (dvs personligen), men han satte nångång nån kommentar på min blogg och jag på hans.
Jag hoppas ni tar tillvara innehållet i bloggen för han son, för framtiden.

snowflake sa...

Hej.
Jag har gett en postum blogg award till Davids blogg. Jag tycker att den är värd att läsas även om David sorgligt nog inte längre finns ibland oss.
Om ni tycker att det känns konstigt eller fel på något sätt, så säg bara till så tar jag bort den.
http://snowflakesinrain.wordpress.com/2010/01/18/ojda-en-award/

Anonym sa...

Jag kom i kontakt med Davids blogg helt nyligen genom en artikel i Dagens Medicin, "Sveriges bästa bloggare". Snart har jag läst igenom alla hans inlägg under kampen mot lymfom. Med vemod läser jag sista månaden och konstaterar att han skapat ett väldigt värdefullt material med både fakta, erfarenhet, humor och kuriosa. Jag är ledsen att han kanske aldrig fick uppleva vilken nytta den här bloggen har varit och är för andra, även för honom okända.
Min bror har nyligen fått diagnosen lymfom, en annan sort, men ska genomgå stamcellstransplantation snart. Att läsa Davids "dagbok" har hjälpt en del att förstå det rent medicinska men också se det utifrån den sjukes perspektiv.
Må hans verk leva vidare!